Müftümüzün Mesajı

DOĞUM HAFTASI

Süreli Yayınlar

Prof Dr. MEHMET EMİNAY KONFERANS

Pendik Müftülüğü 2016 Yılı Kutlu Doğum Programları çerçevesinde, Müftülüğümüz ve Pendik Belediye’sinin organize ettiği Kutlu Doğum Programı, 20 Nisan Çarşamba Günü Saat 20:00’da Yunus Emre Kültür Merkezi’nde  "Hz.Peygamber, Tevhid ve Vahdet" konulu Kutlu Doğum programı gerçekleştirdi.
KUTLU DOĞUM COŞKUSU HUZUREVİNDE

Pendik Müftümüz Abdulkadir KEŞVELİOĞLU ve İmam-Hatip ve Bayan Kur’an Kursu Öğreticilerinden oluşan bir heyet, Kutlu Doğum haftası münasebetiyle Pendik ilçemizde bulunan Samanyolu Huzurevi’ni ziyaret etti.
PENDİK MÜFTÜLÜĞÜ MEHMET DEMİROK KUR’AN KURSU KUTLU DOĞUM PROGRAMI

Pendik Müftülüğümüze bağlı İSPA Kültür-Eğitim Vakfı Mehmet DEMİROK Kur’an Kursu; 18 Nisan 2016 Pazartesi Günü Saat 20:00’da Yunus Emre Kültür Merkezi’nde "Hz.Peygamber, Tevhid ve Vahdet" Kutlu Doğum programı gerçekleştirdi.
PENDİKTE KUTLU DOĞUM COŞKUSU

Pendik Müftülüğü'nün 2016 Yılı Kutlu Doğum Programları; 15 Nisan 2016 Cuma Günü Pendik Çarşı Camii'nde Pendik Müftümüz Abdulkadir KEŞVELİOĞLU'nun "Hz.Peygamber, Tevhid ve Vahdet" Konulu sohbetiyle başladı.
İZMİT İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ PERSONELİNDEN ZİYARET

İzmit Müftülüğü Personelinden Şube Müdürü Cengiz AKÇA, Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmenleri İbrahim ÖZBUDAK, Murat EYİ, Muhammed İshak ÖZER ve İmam-Hatip Fatih KARAASLAN, Pendik Müftümüz Abdulkadir KEŞVELİOĞLU'nu ziyaret ettiler.
BAHÇELİEVLER CAMİ 4-6 YAŞ KURSU AÇILIŞI

Pendik Müftülüğü başlatmış olduğu çalışma ile 10 adet 4-6 yaş çocuk gelişimi ve eğitimi sınıfı açtı. Pendik Müftüsü Abdulkadir KEŞVELİOĞLU Bahçelievler Kız Kur 'an Kursumuzda açılan 4-6 yaş çocuk gelişimi ve eğitimi sınıfının açılışında yapmış olduğu konuşmada;
18 MART ÇANAKKELE ZAFERİ

18 Mart Çanakkale Zaferinin 101. Yıl dönümü münasebetiyle Müftülüğümüze bağlı Çarşı Camiinde Cuma Namazı öncesi Din Görevlilerimiz tarafından Kur’an Ziyafeti gerçekleştirildi.
MART AYI MUTAD TOPLANTI

Her ay düzenli olarak güncel konuları görüşmek üzere yapılan toplantı, bu ay 15.03.2016 Salı günü Atatürk Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. Toplantıya İl Müftümüz Prof. Dr. Rahmi YARAN Hocamız da katıldı.
8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ

Pendik Müftülüğümüzün8 Mart Kadınlar Günü münasebetiyle Yunus Emre Kültür Merkezi’nde düzenlediği “Çanakkale Şehitleri ve Kadınlarımız”konulu konferans, yoğun bir katılımla gerçekleşti. Program Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı.
HAC KURALARI BU GÜN ÇEKİLİYOR

Hac ibadetini yerine getirmek amacıyla kutsal topraklara gidecek hacı adaylarını belirlemek için bugün Diyanet İşleri Başkanlığında kura çekilecek.

CAMİLERİMİZ

ALİYA İZZET BEGOVİÇ CAMİ                   DUMANKAYA CAMİ                     TAHİR EKŞİOĞLU KARDEŞLER
                                                                                                                                         CAMİ

Web Siteleri